tirsdag 21. august 2007

Nytt skoleår!

Hei hei!

Sommerferien er slutt og et nytt skoleår er allerede godt i gang. Etter to late, men i mine øyne fantastiske måneder er det nok på tide å få opp "dampen" når det gjelder det meste. Blant annet har bloggingen ligget i dvale i sommer, men fra i dag av er jeg i gang igjen!



Bloggingen i år vil ikke bli så intensiv som under fjorårets studieår. Bloggingen vil kun omhandle faget pedagogikk, men personlige synspunkter vil nok forekomme med jevne mellomrom! Jeg ser fram imot det som forhåpentligvis vil bli et spennende og lærerikt år.








4 kommentarer:

Birgit E. Olsen Bratseth sa...

Hei, Liv...
Du fant jo verkeleg fram til din form for blogging i fjor, og det var alltid kjekt å lesa i bloggen din. Eg ynskjer deg lukke til med studia i året som kjem, og "stikk nok innom" frå tid til annan i år og, sjølv om eg ikkje har dykk lenger...
Birgit :-)

May Britt sa...

heisann Liv
Godt å høre at du er klar for et nytt år. Forresten koselig å se at du er i gang med bloggingen igjen.
hilsen May Britt

Anonym sa...

Hei på du sann Liv..

Jeg titter innom for å sjekke hvordan det går med deg jeg vettu.. Klarer ikke å slippe taket på gamle klassen..

Gratulere så masse med ny blogg! Gleder meg til å følge med på den fremover =0)Godt å høre du har hatt en fin sommer - og så håper jeg at du får et fint skoleår ;0)

Lena Cecilie...

Brit Elin Mølstre sa...

Hei Liv
Der var du i gang med ny blogg, det skal bli spennende å se hvordan bloggene blir dette året. Jeg gleder meg, og gratulerer med en flott start.
Brit Elin